BESTUUR:

Voorzitter:

Dick Zevenbergen

Secretariaat:

Bert Verhaegen

Penningmeester:

Lisette Schafrat

Commissaris Africhting:

Vacant

Commissaris Kynologie:

Vacant

VDH Kringgroep Schijndel is een hondensportvereniging voor Duitse herdershonden waarbij u op een sportieve en plezierige manier bezig kunt zijn met uw hond. Binnen de club kan er getraind worden voor het africhten van uw hond. Kom vrijblijvend een van onze trainingen bezoeken om de sfeer te proeven en te kijken wat er allemaal mogelijk is.

Op onze website kunt u kijken wie wij zijn, welke disciplines wij beoefenen, onze foto's bekijken en u kunt er het laatste nieuws vinden over onze evenementen en onze kringgroep.

 

Als vereniging zijn wij aangesloten bij de V.D.H. Vereniging voor fokkers en liefhebbers van de Duitse herdershond.

VDH Kringgroep Schijndel e.o. is een Duitse Herder vereniging waar getraind wordt, volgens het IGP programma, te weten; speuren, appel en manwerk. Ook geven wij trainingen voor Kynologie en de karakterbeoordeling

VDH Kringgroep Schijndel e.o. is gevestigd op Dakotaweg 10, 5482 NR in Schijndel. De faciliteiten omvatten een prachtig trainingsveld, een overdekte trainingshal en een sfeervolle kantine.

Trainingen:

Dinsdag: 19:15 uur tot 22:30 uur

Donderdag 19:15 uur tot 22:30 uur

Zondag: 09:00 tot 13:00 uur

Voordat u besluit om lid te worden, bieden wij proeflessen aan zodat u kunt ervaren wat onze trainingen inhouden. De proefles is specifiek bedoeld voor Duitse herdershonden met stamboom. Het is een geweldige manier om kennis te maken met onze club en te zien hoe wij een sportieve en plezierige manier bieden om met uw Duitse herdershond bezig te zijn.

Neem hiervoor via onderstaande button contact met ons op.

Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek de wereld van hondensport met uw Duitse herdershond!

Klaar om lid te worden van onze club?